BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny versjon av Jasmine

Computer Associates vil senere denne måneden komme med en preview-utgave av selskapets objektdatabase Jasmine.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
4. juli 1997 - 17:18

Dette vil skje på Computer Associates' konferanse i New Orleans, CA World '97 (13-18. juli). Her vil det også deles ut en-bruker evalueringskopier til de som måtte ønske å prøve den nye utgaven.

Ifølge partneransvarlig ved CA Norway, Rune Arnesen, er ikke det endelige produktet riktig ferdig ennå, men at det er mulig at det blir klart til CA World '97 Til Norge ventes Jamine i august eller september.

- Kunder har ønsket støtte for Java og ActiveX for å bruke Jasmine i forbindelse applikasjoner på Internett, sier Arnesen.

I tillegg inkluderer databasen egenskaper som arv av objekter, og en del CA-spesifikke løsninger. Dette ifølge Arnesen fordi det ennå er mye som ikke er standardisert på Internett. Arnesen mener at Jasmine med dette er mer tilpasset utviklere og deres arbeidsmetoder.

Arnesen avslutter med å fortelle at CA Norway allerede har startet en del pilotprosjekter med Jasmine sammen med blant andre Taskon og New Media Science. Et av prosjektene gjennomføres hos Egmont. Ellers har de prosjekter gående i de fleste land i Europa.

Arnesen er meget godt fornøyd med responsen fra kunder og sier at alle nå bare venter på at den nye utgaven skal komme.

Den nye utgaven av Jamine vil i første omgang komme i Windows NT og Sun Solaris utgaver.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.