BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nye diskusjonsfora fra Netscape

Netscape utvider sine nettjenester, og introduserer to nye diskusjonsfora for å få mer aktive og lojale brukere, melder TechWeb.com

16. mars 1998 - 07:34

Netscapes to nye nettjenester er Netcenter Professional Connections og Netcenter Member Directory. Professional Connections leder folk til nettrelatert informasjon og nye teknologier, og Member Directory, som krever at brukeren registrerer seg, tilbyr et forum for folk med like interesser, opplyser TechWeb.

Netscape, som har mer enn 3,6 millioner medlemmer på Netcenter, ønsker å øke profitten på denne delen av virksomheten, blant annet for å kompensere for tapt inntjening på nettleseren som nå er gratis. Selskapet vil tjene mer på service, og forhandlernettet klager fordi de ikke får tilgang til hvilke kunder som bruker Netscape.

Samtidig melder Wall Street Journal at Netscape er i ferd med å utvide webtjenesten og inngangssiden til en viktig paraplytjeneste (gateway).

Det nylig lanserte Netcenter skal ha blant annet inkludere innholdstjenester og et navigasjonverktøy som vil være gunstige for partnerne - samtidig som Netscape blir en konkurrent for andre, store nettaktører, blant andre Yahoo!, Exite, America Online.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.