Nye gratis-tjenester fra Aksjeforum

Aksjeforum.com er i dag relansert i ny drakt og med en rekke nye tjenester. Prøv vår nye SMS- og kortnyhetstjeneste.

Aksjeforum.com er i dag relansert i ny drakt og med en rekke nye tjenester. Prøv vår nye SMS- og kortnyhetstjeneste.

Nesten to år etter at Aksjeforum.com ble født, og ganske nøyaktig ett år etter at man relanserte første gang, kaster web-tjenesten de gamle klærne og ikler seg ny drakt. Samtidig lanseres flere nye produkter på landets første og reneste tjeneste for norske aksjehandlere.

Endringene som er gjort i denne omgangen, er først og fremst av utseendemessig karakter, og uten at man har berørt selve innholdet. For fortsatt skal Aksjeforum bringe deg økonomiske nyheter for det norske aksjemarkedet, og gi de kvalitative gode analysene og anbefalingene som de er blitt kjent for.

Av de nye elementer som er blitt introdusert på tjenesten er den nye SMS-tjenesten og Headlines av de største.

Under Headlines vil man legge ut korte overskrifter så fyldig som mulig, men allikvel så kort og konsist som mulig. Tanken er at man skal gi essensen i nyheter som kommer fortløpende, så raskt og kort som mulig, alt for at investoren sparer tid og ressurser.

I tillegg lanseres også den nye SMS-tjenesten, hvor brukerne kan registrere seg for å motta anbefalinger, teknisk analyse, de viktigste nøkkeltallene før børsåpning og de vesentligste finansnyhetene rett til sin egen mobiltelefon.

Selskapet har også introdusert den nye dt-indeksen i samarbeid med digitoday.no

Til toppen