Nye lekkasjer om nye Apple-modeller

Apple sliter med lekkasjer og nå er nyheter ute om deres nye maskiner ute igjen.

Apple skal lansere sitt nye operativsystem Mac OS x 10.4 neste uke - 27/29 april. Nettstedet Think Secret påstår at de har fått tak i dokumenter som avslører at Apple samtidig skal lansere en rekke nye maskiner. Ryktene avslører svært detaljerte spesifikasjoner.

Mange nye Apple-produkter lekker ut i forkant og Apple har forsøkt å stoppe lekkasjene med å saksøke nettstedene som har offentliggjort dem.

Det påstås det at Apple er klar med både tre nye versjoner av sine stasjonære toppmodeller - PowerMacs. Den kraftigste modellen har to 2,7 GHz-prosessorer.

De litt enklere iMac-modellene der datamaskinen er bygd inn i litt tykk LCD-skjermen, skal fornyes med tre modeller. To av modellene har henholdsvis en 17 tommers skjerm og den beste har en 20 tommers skjerm. Prosessorene varierer fra 1,8 GHz til 2 GHz.

Apple skal i følge ryktene også være klar med to nye eMacs-modeller, de kompakte alt-i-en-kasse-modellene med tradisjonell skjerm. De to nye eMacs-modellene skal i følge Think Secret få en 1,42 GHz G4-prosessor.

Til toppen