Nye lekkasjer om nye Apple-modeller

Apple sliter med lekkasjer og nå er nyheter ute om deres nye maskiner ute igjen.

Apple sliter med lekkasjer og nå er nyheter ute om deres nye maskiner ute igjen.

Apple skal lansere sitt nye operativsystem Mac OS x 10.4 neste uke - 27/29 april. Nettstedet Think Secret påstår at de har fått tak i dokumenter som avslører at Apple samtidig skal lansere en rekke nye maskiner. Ryktene avslører svært detaljerte spesifikasjoner.

Mange nye Apple-produkter lekker ut i forkant og Apple har forsøkt å stoppe lekkasjene med å saksøke nettstedene som har offentliggjort dem.

Det påstås det at Apple er klar med både tre nye versjoner av sine stasjonære toppmodeller - PowerMacs. Den kraftigste modellen har to 2,7 GHz-prosessorer.

De litt enklere iMac-modellene der datamaskinen er bygd inn i litt tykk LCD-skjermen, skal fornyes med tre modeller. To av modellene har henholdsvis en 17 tommers skjerm og den beste har en 20 tommers skjerm. Prosessorene varierer fra 1,8 GHz til 2 GHz.

Apple skal i følge ryktene også være klar med to nye eMacs-modeller, de kompakte alt-i-en-kasse-modellene med tradisjonell skjerm. De to nye eMacs-modellene skal i følge Think Secret få en 1,42 GHz G4-prosessor.

Til toppen