Nye millionavtaler til Ergogroup

Ergogroup har vunnet fram hos Modena Gruppen og Servicegrossistene.

Nye millionavtaler til Ergogroup

Ergogroup har vunnet fram hos Modena Gruppen og Servicegrossistene.

Ergogroup melder om to store avtaler, med henholdsvis Servicegrossistene og Modena Gruppen.

Avtalen med den store norske flisleverandøren Modena – de het Flispartner fram til 2007 – har en forventet verdi på over 15 millioner kroner over fem år. Det dreier seg om en ASP-avtale («active service provider») der Modena setter ut all IT-drift til Ergogroup og gir selskapet totalansvaret for alle deres IT-tjenester. Modena har opplevd stor vekst de siste årene, og har i dag 26 butikker spredd over det sørlige Norge. Ergogroups løsning implementeres i løpet av sommeren, med oppstart i den første butikken 1. september. Modena ser for seg at avtalen vil innebære større fleksibilitet, bedre kvalitet og lavere kostnader.

Avtalen med Servicegrossistene er en rammeavtale om leveranse av en bransjeløsning for handels- og grossistbedrifter, basert på Microsoft Dynamics Axapta, som Ergogroup skal utvikle, implementere og drifte. Når den er ferdig vil løsningen vurderes av Servicegrossistenes 23 medlemsbedrifter. Dersom alle velger den, vil rammeavtalen få en verdi på 25 millioner kroner over fem år.

Servicegrossistenes medlemmer selger alle typer dagligvarer til storhusholdning, offshore og servicemarkedet i hele landet. I 2007 hadde medlemmene en samlet omsetning på 1,780 milliarder, og 424 ansatte.

Til toppen