BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nye Qtek 3G-telefoner til Norge

To nye Qtek-mobiler skal lanseres i Norge om noen måneder. Blant annet én basert på HTC Hermes.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. apr. 2006 - 14:21

Distributøren Dangaard Telecom annonserte i dag to nye Qtek-mobiler, som er spesielt rettet mot bedriftsmarkedet. modellene har hovedfokus på kommunikasjon og oppdatert e-post og kalenderinformasjon. Modellene er basert på Windows Mobile 5 og skal være raskere enn tidligere utgaver.

Qtek 9600 annonseres som en storebror til den eksisterende Qtek 9100. Den er identisk med HTCs Hermes-modell og har uttrekkbart tastatur og en 2,8 tommers skjerm med QVGA-oppløsning. Modellen har støtte for 3G/UMTS, i tillegg til EDGE og WLAN. Modellene skal ha 128 MB Flash ROM og 64 MB SDRAM, samt en 300 MHz prosessor. Den støtter minnekort av typen miniSD.Modellen har to kameraer, hvorav det kraftigste har oppløsning på 2 megapiksler. Det andre er beregnet for videotelefoni og er plassert foran på telefonen.

Qtek 8600 støtter også UMTS og EDGE, men er en langt mindre telefon. Den er 14,8 mm tykk, men leveres med tilsvarende prosessor og minnekapasitet som Qtek 9600. Skjermen er på 2,2 tommer og støtter 262 tusen farger. Også denne telefonen er utstyrt med to kameraer, det ene med oppløsning på 1,3 megapiksler.

De to nye modellene kan ventes på det norske markedet i løpet av tredje kvartal.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.