Nye skjermer med kamera og mikrofon

ViewSonic lanserte i dag to nye PC-skjermer med integrert kamera og mikrofon.

Nye skjermer med kamera og mikrofon

ViewSonic lanserte i dag to nye PC-skjermer med integrert kamera og mikrofon.

Stadig flere tar i bruk PC-en i forbindelse med IP-telefoni og videokonferanser. Dette har ført til økt etterspørsel etter webkameraer og mikrofoner tilknyttet brukerens PC.

Skjermprodusenten ViewSonic antar at ikke alle ønsker separate løsninger for alt, og lanserte i dag en serie skjermer med integrert webkamera og mikrofon. Webkameraet har en oppløsning på 1,3 megapiksler.

Bortsett fra oppløsningen, oppgir ikke ViewSonic noen detaljer om webkameraet. Det er stor forskjell på kvaliteten til slike kameraer, men uklart hvilken kategori dette kameraet hører hjemme i.

De nye skjermene, VX2055wmb/wmh og VX2255wmb/wmh, leveres i svart eller hvitt og i størrelsene 20 tommer og 22 tommer.

Begge skjermene har en oppløsning på 1680 x 1050 punkter. Responstiden er på 5 ms (av-på-av). Den minste skjermen har en lysstyrke på 300 cd/m2 og et kontrastforhold på 1000:1. 22-tommeren har en lysstyrke på 280 cd/m2 og et kontrastforhold på 700:1.

Skjermene kan reguleres mer enn 80 mm i høyde og kan svinges 360 grader rundt. De har innebygde høyttalere og kontakter for DVI-D, VGA, hodetelefon, USB og lyd.

VX2255-modellene er allerede tilgjengelig i butikkene med en veiledende pris på 3500 kroner. VX2055-modellene skal komme i salg i løpet av sommeren. ViewSonic har ikke oppgitt noen pris for denne.

Til toppen