Nyhetsklipp: Finn.no utsetter børsnotering

Dette skriver nettavisene av data-, tele-, og medienyheter tirsdag morgen.

Kampanje:

Finn blir forsinket

Schibsted-selskapet Finn.no ser ut til å bli kraftig forsinket med sin børsintroduksjon. Også den internasjonale ekspansjonen til Finn.no går saktere enn tidligere planlagt. (Kilde: Dagens Næringsliv)

dn.no:

Mer slakt i Ericsson
Denne uken setter vårløsningen inn for fullt for verdens IT-giganter. Ericssons konsernsjef Kurt Hellström skal derimot ikke bare levere resultater. Fredag skal han presentere nok en kriseplan som kan resultere i nedhugging av hele 30 prosent av selskapets arbeidstokk.

Staten størst som IT-investor
Etter børsnoteringen av Telenor er staten blitt den største IT-investoren på Oslo Børs. Staten eier over 40 prosent av IT-aksjene på børsen.

Computerworld:

Broadband overtar fra Enitel
Broadband Mobile har avtalt å kjøpe Enitels mobilvirksomhet. Kjøpet sikrer Broadband Mobile et kundegrunnlag foran opptrappingen mot UMTS.

Birdstep gir Telenor sømløs IP
Telenor har valgt norske Birdstep Technology som partner for å utvikle mobil IP-teknologi til selskapets nye fullservice tjenestenett (FSN). Dette skjer i konkurranse med et annet bedriftsrettet Telenor-prosjekt.

DinSide:

Finn din håndholdte følgesvenn
Salget av håndholdte PC-er har eksplodert. DinSide har testet enhetene og gir en oversikt over de beste modellene.

Aftenposten Interaktiv:

29 mill. AOL-medlemmer
America Online har nå 29 millioner medlemmer til sine tjenester på Internett. Selskapet har fått én million nye medlemmer bare den siste måneden. (Reuters)

Lukrativt Statoil-oppdrag
PR-byrået Woldsdal & Partnere har vunnet anbudet om PR-rådgiving for børsintroduksjonen av Statoil i Norge. Harald Norvik, som tidligere var konsernsjef i Statoil, er styreformann i PR-byrået.

Til toppen