Nyhetsklipp: Ingen kan bruke UMTS-nettene

Dette skriver nettavisene av data-, tele-, IT- og medienyheter mandag formiddag.

Dette skriver nettavisene av data-, tele-, IT- og medienyheter mandag formiddag.

Aftenposten Interaktiv:Ingen kan bruke UMTS-nettene

De fire norske UMTS-nettene skal etter planen åpnes i slutten av november i år. Men UMTS-telefonene blir utsatt, og dermed kan ingen bruke nettene. Først i 2009 regner Telenor med å ha tjent inn igjen milliardinvesteringene i et nytt mobilnett i Norge.

Computerworld:

Fjerner mobilstråling
Forskere har utviklet et nytt, rimelig og lett materiale som absorberer mobilstråling, og flere mobilprodusenter er interessert i materialet. (Reuters/Origo)

IT-Kanalen:

IT-selskap med null tillit
Flere av de norske børsnoterte IT-selskapene har en egenkapital som er flere hundre millioner kroner høyere enn markedsverdien. (Finansavisen)

DinSide:

Ta opp video og musikk på CD
Lei av opptak med VHS? Spill inn filmer og musikk direkte på CD med Terapin, maskinen som fungerer som den gode gamle videospilleren.

dn.no:

Nettportaler i SOL-nedgang
Ingen av de store Internett-portalene tjener penger. SOL.no sliter. Aksjekursen har falt med 90 prosent siden ifjor sommer. Hjemmenett.no stenger butikken. Everyday.com taper penger og Spray.no "håper å nå balanse" i 2002.

Sait-Stento selger til Telenor
Sait-Stento har inngått en avtale om salg av airtime enheten for 22,9 millioner euro til Telenor Bredbånds tjenester. (TDN Finans)

Kampanje

Større økning i Norge
Det er nå større fart på medie-investeringene i Norge enn i Sverige. En ny statistikk fra nabolandet viser at annonseringen i Sverige økte med 4,1 prosent i januar 2001 sammenlignet med januar i fjor. I Norge økte annonseomsetningen med ti prosent. (Dagens Media)


Til toppen