Nyhetsklipp: Napster villig til forlik

Dette skriver nettavisene av data-, tele-, IT-, og medienyheter onsdag formiddag.

Aftenposten Interaktiv

Napster tilbyr plateindustrien 1 milliard dollar

(NTB) Napster tilbyr plateindustrien 1 milliard dollar, rundt 9 milliarder kroner, for å inngå et forlik i en rettssak om brudd på opphavsrettighetene.

Fjerner avgiften på småpakker fra utlandet
Regjeringen har bestemt seg for å fjerne den omstridte avgiften på postordrepakker fra utlandet, melder NRK.

Computerworld

Vil lansere HomeRun i Norge
Som norske NetComs eier vil Telia lansere HomeRun i Norge. HomeRun vil si at brukerne får tilgang på trådløst nettverk med 11 megabits per sekund.

Redd "tips en venn" blir forbudt
Eforum frykter totalforbud av "tips en venn"-funksjonen.

Ny nettleser for Mac
Norske Opera slipper denne uka en testversjon av deres populære nettleser for Mac.

Kampanje

63 millioner er borte
Din Side-aksjonærene Jan Skøien og Bjørn Henning Fritzvold har de siste månedene sett sine papirverdier i SOL falle med 63 millioner kroner. Da SOL kjøpte nettstedet fikk Din Side-herrene betalt i form av aksjer til en verdi av 83 millioner kroner. (Kilde: Finansavisen)

Murdoch satser i Kina
Rupert Murdoch og hans NewsCorp har kjøpt seg inn i det kinesiske teleselskapet China Telecom. Den statlige telegiganten valgte å selge aksjer for tre milliarder kroner, og Murdoch benyttet muligheten. (Kilde: Vision Media)

Stavrum belønnet nett-sex
Deltakerne i TV 2-satsingen Huset fikk belønning for å ha sex på direkten. Ingen i Huset skal ha visst at det var et poengsystem for seksuelle aktiviteter. Nå innrømmer Gunnar Stavrum i TV 2 Interaktiv at han sannsynligvis har hatt for dårlig kontroll. (Kilde: Dagbladet)

dn.no

Det ringer på Posten
Postmester Tove Kristiansen ved Skøyen postkontor i Oslo er med på å bidra til en tøffere mobilkamp i Norge. Posten er i ferd med å bli den første forhandleren som vil selge mobilabonnement og kontantkort for samtlige aktører.

ITavisen

Vil ikke ha skatt på CD-R
Britene sier atter en gang nei til noe alle andre europeiske land sier ja til. Denne gangen gjelder det skatt på tomme CD-plater. (Kilde: Financial Times)

Til toppen