Nyhetsklipp: Nytt virus lokker med film av naken kone

Dette skriver nettavisene av data-, tele-, IT-, og medienyheter onsdag formiddag.

Aftenposten Interaktiv:Nytt virus lokker med film av naken kone

Et nytt e-post-virus som lokker med en kortfilm av noens nakne kone, spredte seg gjennom datamaskiner verden over tirsdag.
(Kilde: NTB)

Nettbanker kunne hackes
Vår Bank og Forsikring var én av de tre bankene som hadde alvorlige sikkerhetsfeil, ifølge undersøkelsen til det islandske selskapet Men & Mice.

ITavisen:

Slik demper du mobilstrålingen
Flere løsninger er tilgjengelige - Om stråling fra mobiltelefoner ikke er farlig, er det i alle fall mange som opplever den som ubehagelig.

DinSide:

Rex 6000: PDA i kredittkortstørrelse
Den ultimate PDAen? Xircom har akkurat kommet med en håndholdt PC du kan ha i lommeboken.

dn.no:

1.300 milliarder forsvant
Nesten 1.300 milliarder kroner har rent ut av Stockholm-børsen siden den noterte ny rekord for ett år siden. Det tilsvarer åtte ganger Telias markedsverdi.

VG:

Kalddusj i NRK
De ansatte i lisensbetalte NRK følger svært nøye med på hva som foregår i de konkurrerende kanalene. Så nøye følger de med på «Big Brother»-deltagernes morgendusj, at datalinjene i forrige uke gikk litt for varme.

Kampanje

Trenger en aktiv medie-politikk
Daglig leder Vidar Nordli-Mathisen (bildet) i Rubicon mener at Rupert Murdoch, Fox og SBS skal få det tøft med å etablere seg i det nordiske TV-markedet som TV-produsent.

Jan Omdahl til never.no
Det digitale kommunikasjonsbyrået never.no AS har ansatt Jan Omdahl (39) som strategisk rådgiver.

Bergens Tidende:

Telesex-kundene må registrere seg
Telesex-kunder må registrere seg skriftlig før de får tilgang til sex over telefonen. Den som tilbyr telesex skal gi hver kunde en pin-kode.

Til toppen