Nyhetsklipp: Skapte kaos i domenetrekning

Dette skriver nettavisene av IT- og medienyheter fredag morgen.

Dette skriver nettavisene av IT- og medienyheter fredag morgen.

Computerworld:Skapte kaos i domenetrekning

Skattedirektoratets Øyvind Thuestad ble ikke tildelt selvangivelse.no under Norids loddtrekning. Nå vurderer han å gå til sak for å få retten til domenet, etter at det er avdekket surr i databasene til domenemonopolisten.

Warner viser interesse for Napster
Warner ser nå muligheten til å bruke Napster som en fremtidig distribusjonskanal for sin musikk (Kilde: BBC News)

dn.no:

Bonushopp før krakk
Da IT-aksjene stupte for et år siden fikk toppsjef Giles Clarke i StepStone nesten doblet sin lønns- og bonuspakke. Det ga ham totalt 5,83 millioner kroner ifjor. På 16 måneder i sjefstolen har Clarke fått 8,77 millioner kroner i lønn og bonus.

Schibsted vurderer tysk avissamarbeid
(NTB) Det tyske markedet for gratisaviser ligger åpent. Norske Schibsted og det tyske Springer-konsernet lurer på om de skal samarbeide eller konkurrere om annonsemillionene

Vil ikke utsette dansk UMTS-aksjon
(TDN Finans) De danske teleselskapene har takket nei til et forslag fra regjeringen om å fremskynde auksjonen av UMTS-lisenser i Danmark. (Kilde: Jyllands-Posten)

Aftenposten Interaktiv:

Selv birkebeinere kan hackes
Elever ved Åmot ungdomsskole oppdaget et stort sikkerhetshull på Birkebeinerrennets nettsted. Tenåringene kunne gå rett inn og redigere sidene.

Excel vant over Microsoft
Svensk høyesterett har satt punktum i en pikant navnestrid. Programvare-giganten Microsoft tapte striden med lille Excel AB i Göteborg.

Vill kamp om norskeiet datajuvel
Dataselskapet Dolphin Interconnect Solutions er lammet av ren krig mellom de norske aksjonærene og den amerikanske ledelsen. I går grep Næringsdepartementet inn.

Til toppen