Nyhetsklipp: Telecomputing slår tilbake

Dette skriver nettavisene av data-, tele, IT-, og medienyheter torsdag formiddag.

Dette skriver nettavisene av data-, tele, IT-, og medienyheter torsdag formiddag.

dn.no

Telecomputing-kontrakt i USA

Telecomputing har steget 29 prosent hittil denne uken. Selskapet bekrefter at det er holdt presentasjoner og torsdag morgen kom børsmeldingen om en ny kontrakt verd 5,4 millioner kroner i USA.

Jumbo i den nye økonomien
Norge er på jumboplass innen den nye økonomien sammen med Danmark. Selskapene innen teknologi- media- og telekomsektoren utgjør bare 20 prosent av den totale markedsverdien på Oslo Børs, ifølge Handelsbanken.

Nettavisen

Du kan lamme Norge
Et enkelt menneske kan i dag føre krig mot en hel nasjon. Via nettet kan du slå ut energiforsyningen, offentlige institusjoner og militærinstallasjoner. Forsvaret har ingen sentral overvåking av sitt nettverk

Aftenposten Interaktiv

Gudesen får refs for prat
På to dager har Hans Gude Gudesen snakket opp Opticoms verdi med over 2 milliarder kroner. Nå gransker Oslo Børs om hans uttalelser er brudd på informasjonsplikten.

Meningsløst Telenor-salg
Omtrent 5000 kroner pr. kjøper brukte staten på å få småsparere til å kjøpe Telenor-aksjer. Meningsløs ressursbruk, mener direktør Ove Gusevik i meglerhuset First.

Computerworld

Rosingnominasjoner er klare
Kreativitetsprisen henger høyest med en pengepremie på 100.000 kroner. De aktuelle kandidatene til å motta årets Rosingpriser er nå offentliggjort.

Nextra mobiliserer
Telenors datterselskap Nextra lanserer nå et integrert abonnement for mobilt Internett og -telefoni. Abonnementet er knyttet til et eget sim-kort.

Hegnar Online

E-purken ser deg
(NTB) Hornene tuter, lufta forpestes, trafikklysene blinker og en romersk trafikkonstabel blåser nytteløst i fløyta si. Men snart får han hjelp fra cyberpolitiet.


Til toppen