RESULTATERFINANS

Nyhetsklipp: Trekker tilbake 420.000 mobiler

Dette skriver nettavisene av data-, tele-, og medienyheter mandag morgen.

Therese Werenskiold
14. mai 2001 - 08:29

Aftenposten Interaktiv:

Kritikk mot konsulentregningen i Telenor-saken

Både Høyre, Sp. og Fr.p. mener Stortinget må gå inn og se på nærings- og handelsminister Grete Knudsens konsulentbruk i Telenor-saken.

Bedrifter uten kontroll over IT-ressursene
IT-utstyr er nødvendig og dyrt. Men kun 44 prosent av de største bedriftene har god nok kontroll over utstyret sitt.

Kampanje:

DR og Viasat går sammen
Danmarks Radio og Viasat har gått sammen om en avtale om digital distribusjon i Sverige. Men fremdeles står danske digitale TV-seere uten SVT. (Kilde: Mediawatch)

Satser på SMS-reklame
Mobcast lanserer nå reklametjenester for næringslivet på Aker Brygge i Oslo. Det er med SMS Mobcast satser på påvirkning av de handlende. (Kilde: Finansavisen)

Computerworld:

Ofrer lønn og fritid for IT-kompetanse
Lærerne er lei av å vente på skikkelige etterutdanningstilbud på IT. I Bergen ofrer de fritida og deler av lønna si for å få den IT-kompetansen de trenger i undervisningen, og som staten ikke gir dem.

- Jobb mindre - lev bedre
Administrerende direktør Ole Morten Settevik i Microsoft Norge kaller de ansatte inn på teppet når han ser at jobben går på helsa og livsgleden løs. Microsoftsjefen mener mange jobber for mye

Bergens Tidende:

Internettkaféer stengt i Iran
Iransk politi har de siste fem dagene stengt over 400 internettkafeer i hovedstaden Teheran. Ifølge eierne har telekommunikasjonsmyndighetene lagt ned forbud mot internettsider som tilbyr billige telefonsamtaler til utlandet. Staten har monopol på slike langdistansesamtaler i Iran. (NTB/Reuters)

Sony trekker tilbake 420.000 mobiler
Sony bommet på leveransen av mobiltelefoner tilpasset det japanske I-mode-systemet. En programmeringsfeil gjør 420.000 solgte telefoner ubrukelige. (Origo)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.