RESULTATERFINANS

Nyhetsrunden mandag 8. januar

Dette skriver nettavisene av data-, tele-, og medienyheter mandag morgen.

Therese Werenskiold
8. jan. 2001 - 08:48

dn.no

Mistillit til Reve

Kulturminister Ellen Horn vil ikke protestere dersom NRKs styreleder Torger Reve i dag ber om å bli fritatt fra vervet som styreleder.

Aftenposten Interaktiv

Tjente rått på Telenor
Medarbeiderne i reklamebyrået Virtual Garden får millionbonus. Selskapet, som hadde hovedansvaret for å lansere Telenors børsintroduksjon, tredoblet lønnsomheten i fjor.

Kampanje.com

Schibsted fortsetter oppover
Schibsted fortsetter stigningen ved Oslo Børs. Fredag gikk Schibsted-kursen opp med ytterligere tre kroner. Det betyr at mediekonsernet er verdsatt til 8,13 milliarder kroner før børsen åpner i dag.

Reagerer på Reve
Stadig flere reagerer på styreleder Torger Reves opptreden som styreleder i NRK. Ikke minst reagerer de andre styrerepresentantene på Reves uttalelser.

Hegnar Online

Gründer forlater IT-selskap
Gründer og storaksjonær forlater IT-selskap fordi han ønsker mer spennende utfordringer.

Fjorårets big-spender?
Ambisiøs toppsjef skulle ha en sign-on bonus på 30 millioner kroner. Noen måneder og 500 millioner kroner senere trekker han seg.

Computerworld

Gates får look-a-likes
Look-a-likes er et kjent fenomen innen underholdningsindustrien, og Elvis er kanskje den største stjernen innen området. Nå får rocke-kongen konkurranse fra datanerdenes konge; Bill Gates.

Etoy sier opp 700
I tillegg til å legge ned sin europeiske avdeling sier Etoy opp 700 ansatte i løpet av tre måneder. Etoy legger også ned to varehus i løpet av de neste 30 dagene.

Får sparken etter sexpost
I Computer Associates bør du ikke bryte interne regler. Ti ansatte fikk nettopp sparken fordi de har deltatt i det som omtales som en intern spøk

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.