Nyhetsrunden onsdag 27. desember

Dette skriver nettavisene av IT,- tele- og medienyheter tredje juledag.

Kampanje.com

111 millioner dollar for NetCreations

Det italienske teleselskapet Seat har fått tilsagn på kjøp av amerikanske NetCreations. Kjøpet er en del av Seats strategi om å utvikle en global markedsføringstjeneste.

Siste hinder for AOL og Warner
Kilder i den amerikanske regjeringen tror ikke kommunikasjonsmyndighetene FCC kommer til enighet før nyttår. At fusjonen drar ut enda lenger i tid betyr betydelige kostnader for AOL.

AT&T må selge
FCC - den amerikanske telekommisjonen - krever nå at AT&T selger sin eierandel på 25,5 prosent i Time Warner Entertainment.

SvD på julehandel
Svenska Dagbladet (SvD) har inngått en avtale med Dagens Nyheter om kjøp av 50 prosent i distribusjonsselskapet Pressens Morgontjänst (PM). Dagens Nyheter reduserer dermed sitt eierskap til 50 prosent.

dn.no

Sense distribuerer via Nextra
Mobiloperatøren Sense Communications vil gi Internett-tilgang til sine Sense Wave-kunder gjennom Nextras IP-nett i Norge.

Millionene gror i Herberns hage
Med tidligere Telenor Mobil-sjef Stig Herbern som styreformann har Virtual Garden-sjef Nils Petter Nordskar vunnet det ene reklameoppdraget etter det andre for Telenor. Samtidig har Telenor Venture-sjef Rune Rinnan investert 21 millioner kroner i nettopp Virtual Garden, og blitt nest største aksjonær i selskapet.

Nettavisen

Bill gir mest av alle
Microsoft-grunnleggeren Bill Gates er ikke bare verdens rikeste mann, men også verdens rauseste.

Computerworld

Mye nett, lite kaffe
Det er muligheten til å surfe, chatte, spille og sende e-post, og ikke serveringen som skal lokke folk innom Internett-kafeen på Grønland T-banestasjon.

Nintendo kjøper Sega?
Ryktene svirrer om store endringer i den japanske konsollindustrien. Nintendo skal være i forhandlinger med konkurrenten Sega i et oppkjøp verdsatt til rundt to milliarder dollar.

IT-kanalen

Løftebrudd fra SuperOffice
Løftebruddene fra SuperOffice begynner å bli mange.

Til toppen