RESULTATERFINANS

Nyhetsrunden tirsdag 2. januar

Dette skriver nettavisene av data-, tele-, og medienyheter tirsdag formiddag.

Therese Werenskiold
2. jan. 2001 - 09:35

dn.no

Suksessen som uteble

Internetthandel mellom bedrifter ble den nye kjæledeggen da investorer og gründere flyktet fra nettbutikkene. Men nå sliter også den nye bølgen av nettselskaper. Kundene lar vente på seg og investorene er iferd med å gå lei. Eksperter spår trange tider.

Telenor frister skravlebøtter
Når Telenor om to dager justerer prisene, vil ringemønsteret ditt avgjøre om det blir dyrere eller billigere å ringe. Startprisen går opp både for fastnett og mobil, men det vil bli billigere å føre lange samtaler fra fasttelefon på dagtid. Korte samtaler blir dyrere.

Aftenposten Interaktiv

Bank best på Børsen i 2000
Finansindeksen som viser kursutviklingen til forretningsbanker og forsikringsselskaper, gjorde det skarpest på Oslo Børs i fjor. IT-indeksen falt mest i fjor.

Skjerper kontroll med aksjespill
Oslo Børs mener aksjespill på Internett kan være kursdrivende, og skjerper kontrollen.

Kampanje.com

Spansk 24-timers Big Brother
Nå får Spania sin egen Big Brother-baserte TV-kanal. Den nye kanalen, Universal Gran Hermano, vil ha kameraer i nattklubber, i frisørsalonger, i supermarkeder, på gaten og i hjemmene til alle deltagerne i siste utgave av spanske Big Brother.

Mot digitale kinoer
For amerikanske filmselskaper kan det være mer enn syv milliarder kroner i året å spare på digital filmdistribusjon. I Norge er Capa kinoreklame i gang med et digitalt prøveprosjekt.

Klart for ny børs-kamp
Medieselskapene som er notert på Oslo Børs går inn i det nye børsåret med kurser som stort sett ligger godt under toppnoteringene for det siste året.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.