Nytt AllofMP3-nettsted er igjen lagt ned

Det russiske musikknettstedet AllofMP3 fortsetter å selge musikk under nye navn.

Nytt AllofMP3-nettsted er igjen lagt ned

Det russiske musikknettstedet AllofMP3 fortsetter å selge musikk under nye navn.

Det omstridte, russiske musikknettstedet AllofMP3 har blitt forsøkt stengt flere ganger, og senest i forrige uke av russiske myndigheter. Musikktjenesten AllofMP3 har i flere år solgt musikk i MP3-format til uhørt lave priser. Etter at den ble stengt har nettstedet likevel fortsatt å selge musikk under navnet MP3Sparks, men denne er også forsvunnet fra nettet.

Nå fortsetter virksomheten likevel under navnet Alltunes.com, skriver comon.dk.

Tjenesten har riktignok eksistert en stund, men er altså Allofmp3 i ny forkledning.

    Les også:

Eksisterende AllofMP3-kunder kan logge sig inn med sitt gamle brukernavn, så det gir liten tvil om at det er den samme tjenesten i ny forkledning.

Tjenesten krever nedlasting av spille-programmet allTunes for å spille musikken som tilbyr et utvalg på rundt 780.000 musikktitler fra 56.000 album. Prisen for en sang ligger på 0,15 dollar eller rundt 80 øre, mens et album kan fås for 1,99 dollar eller drøye 10 kroner.

Selskapet bak AllofMP3, MediaServices, har hele tiden hevdet at det er blitt betalt royalties for musikken, men pengene er blitt betalt til russiske organisasjoner som den internasjonale musikkbransjen ikke anerkjenner.

Det russiske bransjeforbundet for musikkindustrien har innledet en rettsak en av de tidligere eierne av AllofMP3-moderselskapet Mediaservice ved en domstol i Moskva.

Til toppen