Nytt datablad slippes tirsdag

Hjemmet Mortensens suksess med bladet HjemmePC har gitt mersmak. Nå søker forlaget også å tilfredsstille de litt tyngre databrukerne med et eget blad: PCPro skal ifølge vaskeseddelen lages "for alle som bruker PC, datautstyr, mobil elektronikk og Internett aktivt".

PCPro legger opp til en mer avansert tilnæring til stoffet enn nevnte HjemmePC og IDGs mest kjente publikasjon PCWorld, skal en dømme etter førsteutgaven som nylig dumpet ned i digitodays postkasse.

Den første utgaven av PCPro inneholder endel Linux-stoff samt tester av blant annet CD-brennere, avanserte lydkort og 19-tommers skjermer. Kompaktplaten som er vedllagt nummer én av bladet inneholder mellom annet et fullverdig 3D tegne- og animasjonsprogram i tillegg til andre nytteprogrammer og enkelte spill. Bladet støtter seg ellers mye på rene oversettelser fra publikasjoner i Future Publishing-sfæren.

- Den typiske PCPro-leseren forventes å være kunnskapsrik og kjøpesterk, samtidig som han eller hun bruker mye tid på PC og Internett. Dessuten vil PCPro-leseren være interessert i nyheter om mobilt Internett og trådløs kommunikasjon, forventer ansvarlig redaktør Håvard Holmedal.

I en pressemelding lover han at hver utgave fremover vil inneholde alt fra produkttester og reportasjer til kjøpeveiledninger og nyheter fra og for databransjen.

PCPro vil dele redaksjon med HjemmePC i Oslo.

Til toppen