Nytt emisjonsprospekt: Handfri

Siden det åpenbart nesten bare er å rekke ut hånden, har jeg også bestemt meg for å lage et nytt Internett-selskap, basert på en helt unik ide.

Siden det åpenbart nesten bare er å rekke ut hånden, har jeg også bestemt meg for å lage et nytt Internett-selskap, basert på en helt unik ide.

Emisjonsprospekt for www.handsfri.com:

Nå er jeg blitt lei av alle som skryter av hvor meningsløst lett det er å rekke ut hånden og skaffe 20-50 millioner kroner fra jublende investorer. Nå skal jeg også med på karusellen. Her er business-planen min.

Jeg har funnet opp et helt unikt konsept som øker brukervennligheten av trådløs kommunikasjon med mange hundre prosent. Her er fordelene med mine patentert Gluewrap-teknologi (jeg skal søke i morgen):

1: Brukerne benytter 100 prosent flere hender enn når man bruker vanlig teknologi (holder telefonen i den ene hånden)

2: Brukergrensesnittet på min teknologi er svært enkelt (De fleste kunder har jo brukt maskeringslimbånd før)

3: Mye mer stabil løsning enn tradisjonelle handsfree-systemer som lett detter ut av øret

4: Andre kan se at brukeren snakker i mobiltelefon (med mindre du har på deg finlandshette). Brukeren blir derfor ikke antatt å være sinnsyk selv om det på avstand ser ut som han diskuterer med seg selv.

5: Versjon 2.0 i beta-test: et lite speil som lar deg navigere med WAP-telefoner.

6: Markedspotensialet er enormt: Gluewrap tilfredstiller myndighetenes krav til handsfree-løsninger i bil.

7: Lav pris på råmaterialer: Vi planlegger å inngå en voluminnkjøpsavtale med Jernia, som vil kutte prisene på maskeringstape-rullene til 12,50 kroner. Sammen med pen eske og bruksanvisning vil hver pakke av Gluewrap koste 22 kroner, men i følge våre grundige markedsanalyser kunne selges for 199 kroner.

8: Store muligheter for å skape trafikk på vårt nettsted www.handsfri.com (jeg skal søke om denne adressen i morgen). Nettstedet vil hver dag vise nye teknikker for å feste telefonen til hodet. Brukere vil dessuten kunne diskutere limfjerning, frisyrer og annet.

Anse overstående som mitt emisjonsprospekt. Vennligst send mine millioner til graadig.grisk@handsfri.com.

PS: Oslo Børs, vennligst anse dette som en søknad for å slippe de dumme kravene til vanlig børsnotering.

Til toppen