JUSS OG SAMFUNN

Nytt håp for folk med samlemani

Har du boden full av gorker, fyrstikkesker, matchboxbiler, månemynter, klinkekuler, kobberpenger, bilder, bøker, blader eller aviser? Ring en merkevareleverandør. Kanskje kommer manien din til ny heder og verdighet.

Jostein Borgmo
18. okt. 2000 - 16:14






Kodakgirl



denne nettsiden

Dette er adressen til "Forum for Kortskaller" . Dette stedet er for deg som samler på fotballkort. Og siden det er endel penger i fotball og for så vidt også i kort, burde det ikke være umulig å finne en alliansepartner.


husdal.com har Jan Husdal samlet Kinderegg-leker, butikkartikler, kinderting og kindertang. Mulig Kinderegg og Nidar har noe slikt på siten sin allerede, hvis ikke burde Jan ringe Trondheim.

denne hjemmesiden finner du en god samling med autografer. Hvem kunne og burde være interessert i noe slikt? Tja. Med litt innsalg, så kanskje Parker eller Cross ville blitt med. Autografer blir både bedre og mer elegante om de festes til papiret med en god penn.

Nå har du skjønt poenget. I en kommersiell verden som skriker etter innhold, byr samlerne på unike merkevarebyggemuligheter. Opp på loftet
folkens! Ned i boden! Bruk fantasien! Ring en merkevareleverandør!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.