RESULTATERFINANS

Nytt knep for å kapre mobilkunder

Et nytt mobilselskap tilbyr kutt i mobilkostnader gjennom laverer priser og leasing av telefoner.

Otto Isaksen, gründer av det som nå er Ventelo, har startet opp enda et nytt mobilselskap. Dette er det 19 mobilselskapet i Norge, skriver Dagens Næringsliv.

Det kan bli tungt å tjene penger når hele 19 aktører skal slåss om kundene, men NewPhone har gjort to vrier for å skille seg fra konkurrentene.

I et stadig trangere marked, har NewPhone satset på bedriftene. Og i stedet for bare å fokusere på ringepris, tilbyr NewPhone en smart løsning. Kunder av NewPhone kjøper ikke mobiltelefoner til sine ansatte - man leaser dem fra NewPhone.

Prisen man betaler skal ligge litt under Netcom. Det er kanskje de ansatte som skal få bedriftene til å bytte over, det har de ansatte gode grunner til. For NewPhone-brukere får ny mobil hvert år.

Årsaken til hvorfor det nå finnes så mange som 19 mobilselskaper i Norge er at etableringskostanden er så lav. Det koster i følge teleanalytiker Tore Aarønæs bare 2-3 millioner kroner å etablere et mobilselskap der kundene bruker nettet til styre sin konto.

I tillegg er det penger å tjene - Post- og teletilsynet satt i 2002 ned prisen Telenor Mobil kunne ta av selskapene som leier nettkapasitet.

Her finner du NewPhone

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.