FORBRUKERTEKNOLOGI

Nytt mobilselskap selger også strøm

Agder-eide Noextras saster på en uvanlig kombinasjon - billig strøm og mobiltelefoni sammen.

7. feb. 2005 - 12:54

Oslo (NTB): Mandag fikk Norge nok et mobilselskap som skal ta opp kampen med de mange eksisterende aktørene. Men det Agder Energi-eide selskapet Noextras.net håper å ta sin del av kaka ved også å tilby strømabonnement.

Det nye selskapet Noextras.net er først ute i Norge med å tilby både strøm og mobiltelefoni. Selskapet er internettbasert, og direktør Morten Hansen mener derfor at kostnadene kan holdes mye lavere enn hos konkurrentene.

- De store aktørene er nødt til å ta dette på alvor, sa Hansen da han mandag presenterte selskapet for presse og analytikere.

Årsaken til at selskapet har valgt å tilby nettopp strøm og mobiltelefoni er at disse to produktene i dag utgjør en stor andel av husholdningenes utgifter. NetCom er operatør for mobiltjenestene, men Noextras.net har valgt lavere priser enn det NetCom krever av sine kunder. Strømabonnementet er basert på spotpris, det vil si markedspris ved kjøp på den nordiske kraftbørsen Nord Pool. Kundene kan velge om de vil ha begge produktene eller bare ett av dem.

Hansen innser at det er en viss risiko ved å kaste seg inn i mobil- og strømmarkedet, men har likevel tro på at satsingen vil slå an både hos kunder og eiere.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.