Nytt navn for to kjente selskaper

Nytt navn for to kjente selskaper

På telepriser.no er det nye selskapet TM et av de billigste, men bak navnet ligger to tidligere kjente aktører.

På Telepriser.no, Post- og teletilsynets offiselle prissammenlignings-tjeneste, har det dukket opp en ny aktør. TM Telecom heter selskapet som er et av de billigste på IP-telefoni.

Men selskapet er egentlig ikke nytt, TM Telecom er bare et nytt navn for to gamle selskaper. For klikker man på TM Telecom på Telepriser.no kommer man til en enkel side med to kjente logoer: Easytel og Televoip.

Easytel gikk konkurs rundt juletider, mens Televoip ble kjøpt opp av det litt omstridte selskapet B2C.

På telefonnummeret som Brønnøysundregisteret oppgir for TM Telecom Managment kommer man til B2C og nettadressen til TM Telecom er "b2cnorge.no". B2C ble et omstridt selskap da den en delen av selskapet, B2C Energy, fikk en serie klager mot seg fra misfornøyde strømkunder. B2C Energy mistet konsesjonen på å selge strøm i mars.

- B2C fikk mye juling i media, men B2C Telecom har ikke hatt noen problemer. Vi valgte likevel å bytte navn, forklarer daglig leder Jonny Svennson til digi.no. Det nye selskapet TM Telecom er driftsselskapet med to merkenavn, Easytel som selger mobiltelefoni og Televoip som selger IP-telefoni, forteller han.

Svennson forteller at man ikke ønsket å registere to små selskaper på flere organisasjonsnummer.

At Easytel er en del av TM Telecom skyldes at selskapet kjøpte konkursboet 25. januar.

Svennson forteller at han har sendt inn endringsmelding på nettadressen til TM Telecom, men at dette altså åpenbart ikke er blitt endret.

Til toppen