Nytt nettsted for norske ledere

Styregrossist Svein Ribe-Anderssen er også ansvarlig redaktør for en fagavis. Hans nye nettavis skal få norske ledere til å bli bedre beslutningstakere - både på ansettelser og oppsigelser.

I går åpnet en ny nettavis som skal hjelpe norske ledere å gjøre en bedre jobb. Målet med avisenledelse.no er å få ledelsen i norske bedrifter til å bedre sine beslutninger innen områder som medarbeiderrekruttering, ansettelser, arbeidskontrakter, kompetanseutvikling, og permittering, nedbemanning og oppsigelser.

Nettstedet vil fokusere på korte saker, gode tips og nyttige verktøy for ledere på alle nivåer, og skal være et supplement til månedsmagasinet Avisen Ledelse som Grafisk Forlag AS har utgitt i tre år.

- På nettsidene presenterer vi tidsaktuelt stoff, aktuelle kurs, verktøy for ledere så som standardmaler for arbeidskontrakter, oppsigelser og taushetserklæringer, vi gir deg aktuelle reportasjer til bruk både i jobb- og privat sammenheng, sier daglig leder Lasse Sten i Grafisk Forlag i en pressemelding.

- Ansatte forventer at lederen vet 'alt' om tariffer, lover og regler. I en hektisk hverdag skal det godt gjøres å holde seg faglig oppdatert, mener han og tror at ledere ved å følge med på det nye nettstedet vil komme et langt stykke på vei.

- En av våre nettjenester er et gratis nyhetsbrev med viktige endringer for lederen og organisasjonen. Morgendagens lederutfordring er å holde seg faglig oppdatert. Vårt nettsted løser denne utfordringen for norske ledere på en svært enkel måte, uttaler redaktør Svein Ribe-Anderssen i pressemeldingen.

Til toppen