Nytt norsk verktøy for spørreundersøkelser på web

Norske FIRM, globalt anerkjent for systemer for spørreundersøkelser, lanserer Confirmit 8.0 med bedre rapportering og språkhåndtering.

Norske FIRM, globalt anerkjent for systemer for spørreundersøkelser, lanserer Confirmit 8.0 med bedre rapportering og språkhåndtering.

FIRM er en av Norges store IT-suksesser, og har gradvis bygget seg opp en internasjonal tilstedeværelse med kontorer i Oslo, London, New York, San Francisco og Stockholm, og en svært prestisjespekket kundeliste.

Selskapets system for spørreundersøkelser, Confirmit, brukes til å hente inn og analysere løpende tilbakemeldinger fra kunder, markedet og ansatte, og kan integreres mot en rekke populære verktøy for å håndtere forbindelser mot kunder ("CRM" eller "customer relationship management") og ansatte ("HR" for "human resources"). I Norden har Component Software valgt Confirmit for integrering mot datavarehus.

Markedssjef Kjell Øystein Øksendal sier til digi.no at det er tre vesentlige forbedringene i Confirmit versjon 8.0.

– Vi har en helt ny nettapplikasjon, Confirmit Reportal, som er en samlende portal for å rapportere fra Confirmit-undersøkelser og fra andre kilder, og for å distribuere data. I tillegg er det et helt nytt grensesnitt for å oversette spørreskjemaer slik at en organisasjon kan sende ut samme skjema på mange språk samtidig, og behandle svarene under ett. Dette grensesnittet gir tidsbesparelser på opp til 80 prosent i forhold til dagens løsning. Dessuten har vi gjort tekniske forbedringer, blant annet med bedre skalerbarhet og økt sikkerhet.

Øksendal sier at disse forbedringene er utløst av krav fra store kunder, og kan spores tilbake til skreddersydde løsninger for tidligere versjoner av Confirmit.

– Noen av våre kunder gjennomfører undersøkelser på mer enn 40 språk. Confirmit Translator vil spare dem for mye tid og penger.

FIRM ble etablert i Oslo i 1996, og lanserte sitt web-baserte undersøkelsesverktøy i 1999. Det satser på fortsatt skreddersøm, konsulentvirksomhet og utvikling. På kundelisten er blant andre Accenture, AC Nielsen, Barclay’s, Crown Castle, Deloitte & Touche, Dow Jones, Egg, Freeserve, Hewlett-Packard, J.P. Morgan Chase & Company, Microsoft, PeopleSoft, Progressive Insurance, Statoil, Symantec, Taylor Nelson Sofres og Toyota.

Til toppen