KARRIERE

Nytt selskap formidler norsk IT-ekspertise

binR tilbyr både konsulentmegling og rekruttering til faste stillinger.

Seniorpartnerne i binR har alle mange års erfaring fra Elan (fra venstre): Terje Fantoft, Marius Wiltil, Egil Joachim Johansen og Christopher Hodkin.
Seniorpartnerne i binR har alle mange års erfaring fra Elan (fra venstre): Terje Fantoft, Marius Wiltil, Egil Joachim Johansen og Christopher Hodkin.
2. sep. 2010 - 08:36

Et nytt norsk selskap for konsulentformidling og rekruttering innen IT kunngjorde sin eksistens i går ettermiddag. binR ble opprettet i slutten av juni av fire veteraner fra Manpowers nisjeselskap Elan.

Christopher Hodkin er seniorpartner og daglig leder, mens Terje Fantoft er seniorpartner og styreleder. De to andre seniorpartnerne er Marius Wiltil og Egil Joachim Johansen.

– Vår erfaring er at et sterkt økende antall kunder ser etter en samarbeidspartner som kan forenkle konsulentinnkjøp fra et stadig voksende antall konsulentselskaper. Samtidig søker flere konsulentselskaper etter alternative salgskanaler for sine tjenester. Dette gjelder spesielt nyoppstartede bedrifter og mindre selskaper som ikke har tilgang på de store og etablerte aktørenes nettverk. Dette, kombinert med at det i dag er få aktører i Norge som satser spesifikt på konsulentformidling, gjør at vi ser et behov for våre tjenester i det norske markedet, sier Hodkin.

Han sier at binR vil være et «perfekt bindeledd» mellom kunder som ønsker bistand til innkjøp av konsulenttjenester og konsulentselskaper som vil selge sine tjenester.

I tillegg til IT-konsulentmegling vil binR også tilby rekruttering til faste IT-stillinger. Ifølge Hodkin skiller denne kombinasjonen av tjenester seg ut fra tradisjonelle bemannings- og vikartjenester i dagens rekrutteringsmarked.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.