Nytt teleselskap tapper Ventelo

Eks-toppsjef i Ventelo henter nøkkelfolk fra sin tidligere arbeidsgiver og starter ny tele-aktør.

Nytt teleselskap tapper Ventelo

Eks-toppsjef i Ventelo henter nøkkelfolk fra sin tidligere arbeidsgiver og starter ny tele-aktør.

Tidligere toppsjef Thore Berthelsen i teleselskapet Ventelo er nå i full gang med å etablere nytt teleselskap.

Berthelsen er involvert i oppstarten av Phonero, og i prosessen med å etablere virksomheten tapper han nå sin tidligere arbeidsgiver for flere nøkkelpersoner.

Det skriver Dagens Næringsliv.

Berthelsen ønsker ikke å uttale seg om saken, men bekrefter til avisen at han er en sentral figur i etableringen av det nye selskapet, som er registrert 11. september 2008 med en aksjekapital på en million kroner.

Berthelsen leder i dag det svenske selskapet Ventelo AB. Denne virksomheten ble holdt utenfor da Ventelo Norge i fjor ble solgt for 2,3 milliarder kroner til Bredbåndsalliansen.

- Vi har ambisjoner om å bli en større aktør i det norske telemarkedet, sier daglig leder Steffen Hellum i Phonero til Dagens Næringsliv.

Hellum er en av flere nøkkelpersoner som gründerne av Phonero skal ha hentet fra Ventelo. Også lederen for fakturaavdelingen, sjefen for kundeservice samt regionsjefen for Rogaland har ifølge DN sagt opp i Ventelo Norge for å begynne i Phonero.

Oppsigelsene skal ha skapt stor irritasjon hos ledelsen i Ventelo Norge.

- Jeg vet at noen personer skal gå over til konkurrerende virksomheter. Noen av dem er i karantene. Jeg forventer av avtalene holdes, opplyser Ventelos markedssjef Arne Horvei til avisen.

Phonero tar mål av seg å bli en komplett leverandør av telefon- og mobiltjenester i det norske markedet. Selskapet har hovedkontor i Kristiansand, samt kontorer i Oslo og Stavanger.

Bedriften har for tiden flere stillingsannonser ute, der de opplyser at bedriften har en solid finansiell plattform og nøkkelpersonell med lang erfaring i bransjen.

    Les også:

Til toppen