Nytt webdesign-studium med Adobe-sertifisering

NæringsAkademiet har utviklet et nytt studium i webdesign sammen med Adobe Systems.

NæringsAkademiet skriver i en pressemelding at det nye studiet skal gjøre kandidaten i stand til å kommunisere effektivt med profesjonell og målrettet webdesign. Studiet inneholder forretnings- og teknologiforståelse, bruk av verktøy for webdesign, og utvikling av webløsninger.

Ifølge NæringsAkademiet får studentene som gjennomfører studiet tilstrekkelig designkunnskap til å kunne designe komplette webløsninger.

Skolen har samarbeidet med programvareleverandøren Adobe Systems om utviklingen av det nye studiet.

- Gjennom nært samarbeid med en tung aktør som Adobe sikrer vi både at studiene tilfredsstiller de krav som markedet setter, samtidig som våre studenter får mulighet til å ta internasjonalt anerkjente sertifiseringer, sier NæringsAkademiets markedssjef, Cecilie Lyse, i pressemeldingen.

Skolen mener webdesign gir mange jobbmuligheter. - Uteksaminerte kandidater kan jobbe som webdesignere, webredaktører, internettansvarlige eller informasjonsmedarbeidere. En annen yrkesvei kan være å arbeide i prosjekter hos IT- eller konsulentselskaper.

- Markedets behov for kompetent arbeidskraft innen design er hurtig voksende, mener forretningsutvikler i Adobe, Espen Hagen Follerås. - Verktøyene er avanserte og setter i stor grad premissene for bruk av virkemidler. Det er derfor nødvendig å ha høy brukerkompetanse på programvare for å forstå de teknologiske premissene for webdesign, sier han i pressemeldingen.
 

Til toppen