Objectware leverer sterk vekst

Objectware har hatt omsetningsvekst på 20 prosent og dobling av resultatet i 2004.

Objectware har hatt omsetningsvekst på 20 prosent og dobling av resultatet i 2004.

En rekke nye oppdrag og leveranser har ført til en omsetningsvekst på 20 prosent og dobling av resultatet i 2004, skriver Objectware i en pressemelding.

Objectware har i 10 år og 40 kvartaler levert positive tall og fortsetter trenden med solid vekst og økt inntjening i 2004. En rekke nye kontrakter og leveranser førte til en omsetning på 71,2 millioner med et resultat på 7,5 millioner (11 %) i 2004.

Objectware ser fortsatt vekst i markedet for sine tjenester og løsninger. Både innen implementering av virksomhetskritiske løsninger og rådgivning innen moderne teknologi og tjenesteorientert arkitektur. Selskapet forventer også stor vekst innen forretningsområdene Business Intelligence, CRM og portaler. Objectware planlegger å rekruttere 20 nye medarbeidere i 2005.

- Vår hovedstrategi er å være best på å levere neste generasjons forretningsløsninger basert på programvareplattformen til Microsoft, Oracle og IBM. Hovedstrategien har gitt synlige effekter gjennom en god etterspørsel innenfor samtlige satsingsområder, avslutter administrerende direktør Leif Ludvigsen.

Til toppen