Objectware trenger mange nye hoder

Objectware forventer sterk vekst innen bank og forsikring og rekrutterer i stor stil.

Objectware forventer sterk vekst innen bank og forsikring og rekrutterer i stor stil.

De gode tidene for IT-bransjen er igjen tilbake, og IT-bedrifter ansetter både 10, 20 og 30 medarbeidere i et jafs.

- Nå skal også Objectware øke staben fra 70 til 90 medarbeidere, forteller administrerende direktør Leif Ludvigsen til digi.no.

Objectware hadde i utgangspunktet fokus mot bank, forsikring og telekom da de startet for ti år siden. Men fra 2000 begynte det raskt å gå nedover med bransjen, og Objectware trengte flere ben å stå på. Dermed ble tjenestene rettet mot offentlig virksomhet, handel og industri og tjenesteytende næringer.

Objectware har nå fått godt fotfeste i det offentlige marked med over 50 prosent av omsetningen herfra. I tillegg er bank og forsikring inne i en kraftig vekst.

Selskapet har klart seg godt gjennom nedgangtiden ved å tilby gjenbruk av bedrifters løsning ved å utnytte allerede eksisterende plattformer. Partnere er Microsoft, Oracle og IBM. Løsningene bygger på objektorientert, komponentbasert programmering.

Ludvigsen ser et stort behov innen bank og finans som nå har behov for å skrive om kjerneprogramvaren for å kunne omstille seg til nye krav.

Til tross for tøffe tider i bransjen, har Objectware klart seg overraskende bra og har levert positive tall i 10 år og 40 kvartaler.

Objectware er nå først og fremst ute etter kompetanse på teknologiområdene på Microsoft-plattformen, Java-programmering, dot.net erfaring og fullgode objektorienterte komponenter. Formålet er å kunne levere neste generasjons forretningsløsninger basert på programvareplattformen til Microsoft, Oracle og IBM.

I tillegg ønsker Objectware prosjektledere og rådgivere som har kunnskap og erfaring innen Business Intelligence, CRM og kunnskapshåndtering (knowledge management).

Til toppen