BEDRIFTSTEKNOLOGI

OBOS og NBBL inngår nye Telenor-avtaler

Oslo Bolig og Sparelag (OBOS), Ungdommens- Spare og Boliglag (USBL) og Norges Boligbyggelags landsforbund (NBBL) har inngått nye rabattavtaler med Telenor som sikrer medlemmene et avslag på telefonregningen på nær 200 millioner kroner.

Frode Eriksen
23. nov. 2000 - 15:51

Avtalen omfatter NBBLs 270.000 medlemmer som inkluderer OBOS og USBL. Prinsippet for avtalen er at jo tettere folk bor, jo høyere rabatt. OBOS og USBL-medlemmer som i hovedsak bor i Oslo, sparer derfor i gjennomsnitt 900 kroner på avtalen per abonnent, mens det gjennomsnittlige for alle NBBL-medlemmer er 700 kroner. Nytt i den nye avtalen er at det nå skilles mellom medlemmene utenfor Oslo, ved at de som bor i de største byene får en høyere rabatt enn andre medlemmer.

I den nye avtalen har NBBL fått Telenor med på å gi alle 20 prosent rabatt på telefonabonnementet. I tillegg gis rabatt på den generelle telefonregningen, alt avhengig av hvor mye den enkelte ringer for. For OBOS medlemmene starter rabatten med 15 prosent for regninger opp til 4000 kroner per år, mens maksimalrabatten på 35 prosent gis regninger over 6000 kroner. Av OBOS 85.000 medlemmer er 70.000 knyttet til avtalen, mens det for NBBLs 270.000 medlemmer er 230.000 som er knyttet til avtalen.

Avtalen gjelder fra årsskiftet i to år og erstatter den gamle, men gir boligbyggelagene en garanti for at Telenor til en hver tid skal gi det beste tilbudet i markedet.

- NBBL er meget tilfreds med den nye avtalen. Den utgjør en klar forbedring i forhold til vår nåværende avtale. Den er også et håndgripelig bevis på at boligsamvirket greier å unytte sin styrke i markedet til beste for våre medlemmer, sier direktør i NBBL, Per Eggum Mauseth. Han nevner spesielt rabatten på fastabonnementet som laget har fått til.

- Med hånden på hjertet kan vi med sikkerhet si at ingen andre har fått til noen bedre teleavtale enn dette i Norge, sier han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.