Office 2008 for Mac lanseres om få måneder

Microsoft kommer med Office 2008 for Mac etter nyttår. For første gang også på norsk.

Office 2008 for Mac lanseres om få måneder

Microsoft kommer med Office 2008 for Mac etter nyttår. For første gang også på norsk.

Microsoft kunngjorde i går lanseringstidpunkt og priser for selskapet neste Office-pakke for Mac OS X. Denne skal komme på markedet i den 15. januar 2008 i USA og i resten av verden i løpet av første kvartal av 2008.

Standardutgaven av pakken vil bestå av 2008-utgavene av Word, Excel, PowerPoint, Entourage og Microsoft Messenger for Mac. En Special Media Edition vil dessuten inkludere Expression Media, et administrasjonssystem for digitale mediefiler.

I tillegg kommer det en billigere versjon for hjemmebrukere og studenter, som ikke inkluderer støtte for tilknytning til Microsoft Exchange. Den mangler også støtte for automatisk arbeidsflyt.

Office 2008 for Mac bygger på Microsoft nye Open XML-filformat og kan kjøres på både Intel- og PowerPC-baserte maskiner. Pakkene skal bli tilgjengelig i 11 ulike språkversjoner. For første gang inkluderer dette også norsk, dansk og finsk.

De amerikanske prisene for Office 2008 for Mac er klare. Standardutgaven vil koste 400 dollar, Home and Student Edition vil koste 150 dollar, mens Special Media Edition vil ha en prislapp på 500 dollar.

Til toppen