BEDRIFTSTEKNOLOGI

Office 365 blir mer forutsigbart

Microsoft legger fram veikart og ny mulighet for de minst konservative.

Nå blir det enklere for brukere av Microsofts Office 365 for business å forbedrede seg på endringer i tjenesten.
Nå blir det enklere for brukere av Microsofts Office 365 for business å forbedrede seg på endringer i tjenesten. Bilde: Microsoft, PantherMedia / benis arapovic
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
20. juni 2014 - 15:16

En stor fordel med programvare som ikke er lokalt installert, men som kjøres fra for eksempel nettskyen eller som webapplikasjoner, er at leverandøren raskt kan rulle ut forbedringer til samtlige brukere. Men en ulempe med dette er at brukerne ofte er uforberedt på endringene og kanskje ikke finner eller kjenner igjen funksjonaliteten de pleier å bruke.

Slik er det også med Microsofts Office 365-løsning, men nå har selskapet gjort det hele mer forutsigbart, i alle fall for brukerne av Office 365 for business. Dette er gjort gjennom et nytt veikart som forteller om hvilke endringer som nylig har blitt gjort i Office 365 for business, hvilke endringer som er i ferd med å bli rullet ut, samt hva som fortsatt er under utvikling. Det er også en egen kategori for endringer som har blitt kansellert, men foreløpig finnes det ingenting å finne her.

Den andre nyheten som Microsofts Jake Zborowski presenterte i går, er en ny ordning som kalles for First Release. Den gjør det mulig for kunder som velger dette, å ta i bruk enkelte betydelige forbedringer minimum to uker før de fleste andre. Dette gjelder forøvrig også SharePoint Online og Exchange Online.

Ifølge Microsoft kan kundene aktivere dette ved å gå til innstillingene under Admin > Service settings > Updates.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra