BEDRIFTSTEKNOLOGI

Office for Linux og iPhone

Her er lanseringsplanene.

15. apr. 2009 - 14:36

Den neste versjonen av Microsoft Office, som til nå har blitt kalt Office 14, vil bli kalt Office 2010 når det blir lansert en gang i løpet av 2010. Microsoft har oppgitt at den kommende Office-pakken vil bli klar for produksjon i løpet av første halvdel av 2010, men det er ikke gitt at den blir tilgjengelig før i halvåret etter.

I første omgang vil Office 2010 bli tilgjengelig i en tidlig testversjon i tredje kvartal av 2009. Ifølge News.com vil denne testversjonen inkludere de vanlige Office-applikasjonene for Windows, inkludert Word, Excel, Powerpoint og OneNote, men også Office Web Apps, det vil si tilsvarende webapplikasjoner med mer begrenset funksjonalitet. Disse skal kunne kjøres i nettleserne Safari og Firefox, og gjør dermed Microsoft Office til en viss grad tilgjengelig på Linux-maskiner og trolig også iPhone.

Ifølge Ars Technica skal Microsoft dessuten ha bekreftet at Office 2010 for første gang vil komme i både en 32-bits og en 64-bits utgave.

64-bits-versjonen vil i utgangspunktet kunne utnytte mer minne, noe som kan være nyttig ved behandling av svært store datasett i for eksempel Excel eller Access.

    Les også:

Redigering i tidlig utgave av Microsoft Office Web Word
Redigering i tidlig utgave av Microsoft Office Web Word
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.