KARRIERE

...og så forsvant den siste...

...av de gamle gutta i SOL. Markedsdirektør Torbjørn Teigen har sagt opp sin stilling og begynner som direktør med ansvar for elektroniske tjenester i Paintbox etter påske

Therese Werenskiold
24. mars 1999 - 12:59

Torbjørn Teigen har vært med i Scandinavia Online (SOL) helt fra starten, men har vært på vei ut av selskapet siden tidlig i høst. - Det var mange av lederne i SOL som sluttet på den tiden, og jeg fant, sammen med ledergruppen, ut at det var greit med litt kontinuitet, sier han.

Både administrerende direktør og ansvarlig redaktør Kristin Skogen-Lund (som nå har permisjon) og redaktør Niels Røine (som nå er tilbake i Schibsted-ledelsen) mente det var fornuftig av Teigen å bli litt til, da han nevnte sin avgang i fjor høst. Selskapet trengte å ha noen med litt fartstid igjen.

Thomas Gudbjerg, som har vært ansatt som salgssjef i SOL siden i sommer, skal overta Teigens jobb. Teigen vil heller prøve noe annet.

- Det har vært mye motbakke, og jeg har brent litt ut, sier Teigen som begynner i Paintbox etter påske.

Paintbox er et relativt stort selskap med omlag 350 ansatte i Norge, og en påbegynt etablering i Sverige og Danmark. Selskapet driver både med grafisk produksjon for reklamebyråene, med telemarketing, og med elektroniske tjenester som IT-relaterte markedsdatabaser.

Teigen skal ha ansvar for produkt- og forretningsutvikling innenfor IT og elektroniske tjenester.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.