JUSS OG SAMFUNN

Og straks får du se TV 2

Også TV 2 går tungt inn på Internett de nærmeste månedene. Med egen nyhetstjeneste og sider for populære serier, er målet å ta med seg annonsører fra fjernsynsmediet over på nett.

Morten Øverbye
4. apr. 1997 - 16:20

TV 2 kommer med et eget nettsted for fjernsynskanalen til sommeren. Blant annet vil nyhetssidene fra tekst-tv legges ut på nett.

- Vi har en intern tidsplan på denne lanseringen som sier juli. Det er også større saker på gang i forhold til Internett, men det kommer senere, sier Ingebrigt Lunde i TV 2 til digi:media. Lunde er prosjektleder for fjernsynskanalens nettsatsing.

Med tekst-tv-innholdet som basis for den nye satsingen, betyr det at fjernsynskanalen får en betydelig nyhetstjeneste på nett. Etter det digi:media erfarer, vil nettnyhetene oppdateres kontinuerlig sammen med tekst-tv-versjonen.

- Det gjør flere store nyhetstjenester på Internett idag. NRK har jo allerede lagt ut sine tekst-tv nyheter på nett, så dette blir ikke akkurat epokegjørende, sier direksjonssekretær Ivar Steen-Johnsen i TV 2.

Steen-Johnsen, som er leder for fjernsynskanalens interne referansegruppe for Internett, ønsker imidlertid ikke å si hva det epokegjørende innslaget på kanalens nettsted vil bli. Han røper likevel at flere populære programmer og serier vil få sine egne sider på nettstedet.

- Vi vil også se på synergieffekter mellom fjernsynskanalen og nettstedet. Det gjelder både innholdssiden, og i forhold til annonsørene. Vi kjenner annonsørmarkedet rimelig godt og vil nok kunne bygge opp en tjeneste som de finner interessant, sier Steen-Johnsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.