Også Gisle Naurstad saksøkes av KPNQwest

Å saksøke Jørn Lyseggen holder ikke for KPNQwest. Nå skal tidligere EUnet direktør Gisle Naurstad for retten - sannsynligvis for samme forhold som Jørn Lyseggen.

Å saksøke Jørn Lyseggen holder ikke for KPNQwest. Nå skal tidligere EUnet direktør Gisle Naurstad for retten - sannsynligvis for samme forhold som Jørn Lyseggen.

I hele forrige uke var sal 51 i Oslo Byrett opptatt i saken mellom KPNQwest og Jørn Lyseggen. Selskapet mener Lyseggen opptrådte illojalt og konspiratorisk da han og 22 andre forlot daværende EUnet Media til fordel for konkurrenten Mogul Media.

Les mer om rettssaken:


KPNQwest vil ha 20 millioner for påståtte konspirasjoner

Etter hva digi.no får opplyst skal også Gisle Naurstad måtte forsvare seg og er derfor saksøkt av KPNQwest, hvor han tidligere var administrerende direktør (den gang det het EUnet). Naurstad er i dag sjef i Internett-selskapet, og KPNQwest-konkurrenten Uunet Norge.

Saken skal etter planen gå for Nedre Romerike Herredsrett tidlig på høsten.

Naurstad skal saksøkes for de samme forhold som Lyseggen ble saksøkt for. Dette ble hevdet da KPNQwest presenterte sin prosedyre i rettssaken mot Lyseggen fredag. Saksøkerens advokat sa i prosedyren at Naurstad også kommer til å bli saksøkt - uten at advokaten ville gå nærmere i detalj om saken.

Naurstad kan, i likhet med Lyseggen, risikere å bli dømt til å betale erstatning på opp til 20 millioner norske kroner, pluss sakens omkostninger.

Naurstad sier til digi.no at han er fremmed for beskyldningene, og dét at han eventuelt blir saksøkt av sin gamle arbeidsgiver.

- Dette kjenner ikke jeg til. Hva skal de saksøke meg for? spør Naurstad digi.no.

Til toppen