Også Tele2 kutter ADSL-prisene

Etter at Telenor i dag gjennomførte en lenge ventet opprydding i ADSL-porteføljen, reduserer også Tele2 ADSL-prisene.

Etter at Telenor i dag gjennomførte en lenge ventet opprydding i ADSL-porteføljen, reduserer også Tele2 ADSL-prisene.

Tele2 opererer med en prisgaranti som lover at selskapet til enhver tid skal være billigere enn Telenor på ADSL. Da sistnevnte i dag reduserte prisene og gjorde flere andre endringer i ADSL-tilbudet, måtte Tele2 følge opp. Endringene, bortsett fra etableringsavgiften, er likevel beskjedne.

Prisen på Tele2 Medium 704/128 er i utgangspunktet uforandret, men Tele2 har redusert avgiften for brukere uten fasttelefon med 29 kroner i måneden. Prisen for dette abonnementet er nå 399 kroner i måneden.

Prisen for Tele2 Large er redusert med 30 kroner i måneden for brukere med fasttelefon og 70 kroner i måneden for brukere uten fasttelefon, til henholdsvis 439 kroner og 499 kroner i måneden.

Etableringsavgiften er nå midlertidig fjernet, og pris for installasjon med montør er halvert til 995 kroner.

De nye prisene gjelder ved nytegning eller forlengelse i perioden 19. mars til 1. juni 2004. Tilbudet forutsetter 12 måneders bindingstid.

Inkludert i ADSL-pakken vil Tele2 fortsatt tilby komplett sikkerhetspakke fra Norman med antivirus og brannmur, 10 e-postadresser, 10 MB lagringsplass for egen hjemmeside og webmail.

Til toppen