Også Tele2 senker bredbåndsprisen

Tele2 legger seg én krone under Kvalito og er dermed igjen blant prislederne i det norske ADSL-markedet.

Tele2 legger seg én krone under Kvalito og er dermed igjen blant prislederne i det norske ADSL-markedet.

- Telekundene skal føle at Tele2 alltid arbeider for det beste pristilbudet, derfor setter vi nå ned prisene på ADSL, sier Henrik Müller-Hansen, administrerende direktør i Tele2 Norge.

Etter den siste prisreduksjonen tilbyr Tele2 sitt Medium-abonnement (704/128 kbps) til 318,- kroner per måned, mens det såkalte Large-abonnementet (1024/256 kbps) prises til 498,- kroner per måned.

Inkludert i ADSL-pakken er sikkerhetspakke med antivirus og brannmur fra Norman, ti epost-adresser, 10MB lagringsplass for egen hjemmeside, webmail, samt gratis telefonsupport, opplyser selskapet i en pressemelding mandag.

Tilbudet forutsetter ett års bindingstid til Tele2.

Om du velger å installere ADSL-løsningen selv, koster inngangsbillettem 995,- kroner, mens du må legge på enda en tusenlapp om du må ha hjelp av en av Tele2s installatører. Modem er uansett inkludert i prisen.

Sist torsdag gikk Kvalito ut med nye priser på sin ADSL-tjeneste for å opprettholde selskapets lovnad om å være billigst på bredbånd i Norge.

- Vi ønsker å beholde vår markedsføring om at vi har Norges billigste bredbånd, sa Størdal Toftner i Kvalito til digi.no, og informerte om at månedsprisen på 400/128 kbps-abonnementet senkes til 299 kroner i måneden, mens 720/128 kbps-abonnementet heretter vil koste 319 kroner i måneden - det vil si at Tele2 i dag la seg én krone under dette.

Så da må spørsmålet bli: Hvor lang tid går det før Kvalito setter ned prisen med minimum en krone på sitt 720/128 kbps-abonnement for å holde sin lovnad om å være prisledende i Norge?

Du kan forøvrig sjekke om du får den båndbredden du betaler for via digi.no og DinSides surfometer. Surfometeret måler både opp- og nedlastingshastigheten.

Til toppen