FORBRUKERTEKNOLOGI

Også UPC tilbyr økt opplastingshastighet

UPC følger Nextgentel og tilbyr økt opplastingshastighet mot et tillegg i prisen.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
1. sep. 2006 - 07:57

Nextgentel annonserte tidligere denne uken en serie nye abonnementer, alle med tilnavnet Pluss, som skal gi kundene noe høyere opplastingshastighet.

    Les også:

Dette kan ha inspirert UPC, for selskap vil nå, for et tillegg i prisen på mellom 69 og 99 kroner i måneden, tilby bredbåndskundene dobbel opplastingshastighet. Dette betyr at kundene vil kunne få en opplastingshastighet på mellom 256 og 3000 kbit/s, alt avhengig av hvilket abonnement de har.

- Vi ser at stadig flere av kundene våre bruker internett til aktiviteter som krever stor opplastingshastighet. Dette gjelder kunder med hjemmekontor, eller andre brukere som utveksler store datamengder som bildefiler, lydfiler og filmer, sier Haagen Sæther-Larsen, markedsdirektør i UPC, i en pressemelding.

Han lover at dette bare vil være begynnelse.

- Svakhetene med ADSL- og ADSL2+-teknologien, i form av begrenset kapasitet, vil bli enda mer fremtredende i nær fremtid. Dobbel opplastingshastighet er bare første steg, vi vil også etter hvert lansere fullt symmetriske produkter, hvor hastigheten er lik på ned- og opplasting, sier Sæther-Larsen.

Tabellen nedenfor viser de nye hastighetene og prisene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.