Ole Fredrik Bergseth går til Green Mountain

Ole Fredrik Bergset,  VP Sales for Norge og Europa i Green Mountain.
Ole Fredrik Bergset, VP Sales for Norge og Europa i Green Mountain. (Green Mountain)

Green Mountain har ansatt Ole Fredrik Bergseth som VP Sales for Norge og Europa. Ifølge en pressemelding fra selskapet, er sterk etterspørsel for datasentre grunnen til at Green Mountain nå styrker salgsteamet ytterligere.

Bergseth har de siste 10 årene jobbet med salg, salgsledelse og løsningsarkitektur i selskaper som Evry, Peanuts og F5 IT. Han kommer sist fra stillingen som Head of Sales i Keystone, og har hatt et spesielt søkelys på digitalisering i olje- og gassbransjen.

– En viktig oppgave i en stadig mer digitalisert verden er å fasilitere bærekraftige alternativer for oppbevaring og prosessering av data. Vi i Norge har en unik mulighet til akkurat dette grunnet vår tilgang på ren energi, og den muligheten har Green Mountain grepet. Jeg er stolt av å få bli en del av teamet til Green Mountain og vise virksomheter i Europa hva vi kan tilby, sier Bergseth i pressemeldingen.

– Med interessen og veksten Green Mountain nå opplever, var det essensielt å få styrket vårt salgsapparat ytterligere. Jeg er svært fornøyd med at Bergseth takket ja til stillingen. Han har med seg verdifull erfaring, en genuin nysgjerrighet og evnen til å forstå kundens reelle behov, sier Chief Sales Officer i Green Mountain, Svein Atle Hagaseth.

Har du tips til nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk høyoppløselig bilde.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen