PARANOIA

Oljefond-sjefen lokket Paranoia-deltakerne med jobb og tre angrep daglig

– Vi trenger flere innen cybersikkerhet, og det finnes ingen mer meningsfull jobb å stå opp til om morgenen, fristet Nicolai Tangen.

Nicolai Tangen og Karim El-Melhaoui lokket deltakerne på Paranoia-konferansen med ny og meningsfull jobb - og nok å henge fingrene i.
Nicolai Tangen og Karim El-Melhaoui lokket deltakerne på Paranoia-konferansen med ny og meningsfull jobb - og nok å henge fingrene i. Foto: Are Thunes Samsonsen
25. mai 2022 - 05:00

Oljefondsjefen mener meningen med livet er langt mer enn 42. Nesten tolv tusen milliarder mer, skal vi tro det Nicolai Tangen sa da han gjorde åpningsinnlegget på cybersikkerhetskonferansen Paranoia til en aldri så liten rekrutteringskampanje for å få konferansedeltakerne til å vurdere jobb i oljefondet, som i skrivende stund rommer elleve tusen syv hundre og noen og seksti milliarder kroner.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.