Omfattende feilfiks til Mac OS X

Fjerner både sårbarheter og andre problemer i «Snow Leopard».

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
16. juni 2010 - 11:18

Apple kom i går med 10.6.4-oppdateringen til selskapets Mac OS X-operativsystem. Oppdateringen retter en rekke problemer og feil, inkludert mer enn 20 sikkerhetshull.

Sikkerhetshullene som nå fjernes, er fordelt på alt fra interne komponenter til Adobe Flash Player. Sårbarhetene kan gi angripere adgang til å kjøre vilkårlig kode på systemet og i verste fall oppnå full systemtilgang.

Det loves også at en rekke brukeropplevde problemer nå skal være fjernet. Det inkluderer kompatibilitetsproblemer med Adobes CS3-programvare, problemer med filbehandling via SMB, tastaturer som ikke reagerer, problemer med bilderedigering i iPhoto og Aperture i fullskjermsmodus og problemer med ustabile VPN-forbindelser.

Oppdateringen er tilgjengelig gjennom Software Update eller som en separat installasjonsfil på 315 megabyte. Sikkerhetshullene er også fjernet i en egen sikkerhetsoppdatering til Leopard-utgaven av Mac OS X (10.5.8).

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.