Omsetningsrekord hos Accenture

Accenture nådde de høyeste salgsinntektene i et kvartal noensinne.

Accenture nådde de høyeste salgsinntektene i et kvartal noensinne.

Accenture fikk en vekst i salgsinntektene på 14 prosent i selskapets regnskapsmessige første kvartal 2005. Dette er de høyeste salgsinntektene i et kvartal noensinne for selskapet.

Resultat per aksje endte på 0,32 dollar, noe som er høyere enn tidligere forventet. Accenture er trygge på de finansielle mål for 2005, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi er tilfreds med utviklingen både på topp- og bunnlinjen. Vi opplever økte salgsinntekter i samtlige fem operative enheter og er spesielt tilfreds med fremgangen innen konsulentvirksomheten, skryter konsernsjef William D. Green.

Accentures salgsinntekter i selskapets regnskapsmessige første kvartal ble 3,73 milliarder dollar, opp fra 3,26 milliarder dollar i samme kvartal året før. Regnet i dollar var veksten på 14 prosent, mens den i lokal valuta tilsvarte 9 prosent.

Accentures regnskapsmessige første kvartal ble avsluttet 30. november 2004.

Konsulentvirksomheten genererte salgsinntekter på 2,385 milliarder dollar, tilsvarende 64 prosent av totale salgsinntekter. Veksten innen konsulentområdet ble på 14 prosent i dollar og 8 prosent i lokal valuta. Salgsinntektene fra outsourcingsområdet i første kvartal var 1,345 milliarder dollar, tilsvarende en vekst på 15 prosent i dollar og 10 prosent i lokal valuta.

Til toppen