Omsider SuperOffice 4.0 for Mac

Over et år etter at SuperOffice kom på markedet med 4.0-utgaven av sitt kunde- og kontorstøtteprogram til Windows, kommer nå produktet også for Macintosh-plattformen. Forventningene er store, ikke minst hos SuperOffice.

SuperOffice for Mac ble første gang lansert i 1990, men har ikke vært oppdatert siden 1994. I mellomtiden har det kommet flere oppgraderinger av Windows-utgaven.

Une Amundsen, konsernsjef for SuperOffice, forteller til digi.no at denne forsinkelsen skyldes press fra kunder om å oppgradere Windows-utgaven, samtidig som selskapet har jobbet med å lage en utgave for det japanske markedet. Dermed har Mac-utgaven blitt lagt på hylla så lenge.

Amundsen forteller SuperOffice hele tiden har hatt god kontakt med Apple, og Amundsen har store forventninger til salget av den nye utgaven.

- Dette skyldes ikke minst at det ikke er noen konkurrerende produkter for Mac i det segmentet vi tilhører, sier han.

Han forteller også at SuperOffice er representert i land hvor mange innen bransjer som reklame og media har vist stor interesse for selskapets produkter. Og bruken av Mac i disse bransjene er omfattende.

Også markedssjef for Apple Computer Norge, Arne Odden, ser svært positivt på det nye produktet.

- Det er viktig med gode applikasjoner til Mac-plattformen, og SuperOffice er sammen med Microsofts Office 98 med på å gjøre Mac-plattformen interessant for seriøse brukere, sier Odden til digi.no, og forteller at man også bruker SuperOffice internt i Apple Norge.

Apple og SuperOffice ønsker et stadig nærmere samarbeid og planlegger i samarbeid med Apple-forhandleren Office line å arrangere en rekke seminarer og roadshows utover høsten.

Til toppen