OneNote utvides og prisen halveres

Microsoft har halvert prisen og oppgradet programmet kraftig. Se hvordan den nye OneNote virker.

Microsoft har halvert prisen og oppgradet programmet kraftig. Se hvordan den nye OneNote virker.

De fleste brukere er enig i at de bruker bare en brøkdel av funksjonene i Word. Kanskje ville mange hatt mer glede av OneNote - notatprogrammet Microsoft introduserte i fjor.

For å få flere til å se mulighetene og ta i bruk OneNote gjorde Microsoft to ting for tre uker siden uten at dette foreløpig er markedsført høyt i Norge.

"Det har ikke vært noen særlig fokus på OneNote hittil" er den dipomatiske formuleringen Microsoft Norge bruker. Men Microsoft skal rette på dette i det nye "Microsoft-året" som startet i juli.

Det viktigste er et dramatisk priskutt. OneNote har hittil kostet 1500-1600 kroner, men nå vil pakken koste rundt 1000 kroner i butikken og 700 kroner til storkunder.

Samtidig har Microsoft sluppet en såkalt Service Pack til OneNote. Det er ikke som navnet indikerer et tillegg som bare retter feil og lapper sikkerhetshull. Tillegget gir en rekke nye funksjoner og muligheter.

digi.no har laget en gjennomgang av den oppgraderte OneNote. Trykk her for å se skjermbilde-serien med forklaringer på hvordan OneNote nå fungerer.

Til toppen