RESULTATERFINANS

Online tradingsenter åpnet

For 3000 kroner per måned kan du nå skaffe deg alt du trenger av utstyr, og trade sammen med likesinnede.

Oddmund Grøtte
2. apr. 2001 - 15:46

Norges første online tradingsenter er blitt en realitet. Flere aktører har nå innledet et samarbeid med selskapene Norge-iNvest.no (tidligere SOL Børs) og nettmegleren NordNet Norge. Målet er å etablere et profesjonelt miljø for de med aksjehandel over Internett som levebrød.

På spørsmål om responsen svarer initiativtager Per Berger:

- På grunn av kursfallet og at mange sitter inne med store tap, forventer vi ikke at dørene blir sprunget ned. Men jeg vil understreke at det ikke bare er snakk om daytradere. Vi søker også andre typer aksjeinteresserte, også de som ikke er så aktive, gjerne investorer, sier Berger til digitoday.no.

Ifølge Berger får tradene tilgang til alt de trenger av utstyr, det være seg fysisk plass i senteret, PC, software og internettilgang 24 timer i døgnet. Dette koster omlag 3000 kroner per måned. I hvert lokale blir det plass til mellom 5 og 10 tradere/investorer.

Det første senteret i Oslo sentrum blir sannsynligvis åpnet for kunder i midten av mai, og i løpet av året kanskje også i Bergen. Senteret i Oslo Syd er allerede klart til bruk og det er satt av fire plasser som kan testes gratis i fire uker.

- Vi regner med å riste av oss "barnesykdommene" i Oslo før vi etablerer oss andre steder. Men vårt langsiktige mål er også å være etablert i Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristinasand, sier Berger.

Han opplyser samtidig at eier-

situasjonen til tradingsenteret fortsatt ikke er 100 prosent avklart.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.