BEDRIFTSTEKNOLOGI

Opera 5.10 klar til nedlasting

Onsdag ble versjon 5.10 av den norske nettleseren Opera lansert. Bedre mulighet til skreddersøm av skrivebordet og nettleserens utseende, samt flash og ny musnavigasjon for kjappere surfing er blant nyhetene.

18. apr. 2001 - 12:26

Som lovet kommer Opera 5.10 også med flash, slik at du slipper å måtte laste ned en egen plugin for å vise flash-innhold, opplyser Opera Software i en pressemelding.

To klikk på musa er dessuten det du trenger for å endre utseendet på nettleseren. Ved å høyreklikke på musa kan du legge inn ditt favorittbilde på bordflaten eller skreddersy grensesnittet på din Windows-PC.

Opera 5.10, som du kan laste ned her, er også utstyrt med en mer effektiv musnavigasjon enn tidligere versjoner. Blant annet kan du holde ned høyre museknapp og så klikke én eller flere ganger på knappen til venstre for å gå tilbake til tidligere besøkte nettsider. Omvendt klikkerekkefølge sender deg fremover på surfeturen. Disse og flere musnyheter kan du lese mer om på Operas egne sider.

Den nye norske nettleseren kommer også med en oppgradert epost-klient. Denne skal være mer stabil enn tidligere versjoner. Opera 5.10 støtter kryptert POP og SMTP for sikrere epost-korrespondanse.

Opera vil ikke love en helt bug-fri nettleser, men kjente lus skal være fjernet og nettleseren er mer stabil enn før, lover selskapet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra