Opera åpner kontor i Silicon Valley

- Satser sterkt i USA.

Opera åpner kontor i Silicon Valley
Opera utvider i USA. Her fra det nye kontoret i Silicon Valley. Bilde: Selskapet

Opera Software fortsetter å vokse ut av kontorene sine. I sommer flyttet de hovedkvarteret fra gamle lokaler i Waldemar Thranes gate i Oslo, til et nytt og moderne bygg i Nydalen.

Etter å ha doblet kundemassen de siste 18 månedene, er også virksomheten i USA i sterk vekst, der staben er mer enn doblet det siste året.

Nettleserselskapet samler nå sine amerikanske tropper og flytter til San Mateo i hjertet av Silicon Valley.

Opera-logoen skal være godt synlig på toppen av et bygg langs teknologidalens mest trafikkerte hovedåre, US 101. Her har de sikret seg 1.850 m2 kontorplass.

Foruten amerikansk hovedkontor blir dette hjem for datterselskapene AdMarvel og Mobile Theory.

I en kunngjøring sier Opera Software at de planlegger kraftig vekst i Silicon Valley i tiden som kommer. I første rekke skal lokalene huse drøyt hundre Opera-ansatte.

- Vi satser sterkt på vår amerikanske virksomhet ved å utvide teamet her og ansette det beste talentet i Silicon Valley, sier sjef for AdMarvel og Operas direktør for mobilkonsumentavdelingen Mahi de Silva i en pressemelding.

Opera har tidligere holdt kontorer i Mountain View, California, også det regnet som en del av Silicon Valley. Det norske nettleserselskapet har USA-avdelinger også i New York, Los Angeles og Chicago.

    Les også: